About

Welcome to Crumbs Of Harmony!

Mijn naam is Eilean. Op deze site deel ik recepten met jullie voor de healthy days en cheat days, zodat jullie zelf jullie eigen gebalanceerde levensstijl kunnen creëren.

Zolang ik me kan herinneren heeft mijn leven altijd al rondom eten gedraaid.

Zolang ik me kan herinneren heeft mijn leven altijd al rondom eten gedraaid. Ik ben namelijk opgegroeid in een familie waar eten altijd een bijzonder moment van de dag was en er groots uitgepakt werd. We zeggen soms wel eens dat eten onze grootste hobby is.

Door een vader te hebben die elk weekend uitgebreid kookte heb ik van jongs af aan al veel meegekregen over eten. Op jonge leeftijd was ik hier nog niet in geïnteresseerd, maar toen ik ouder werd begon ik mijn eigen creaties te maken.

Eenmaal uitwonend begon ik zelf alleen nog maar dingen te koken die ik lekker vond en niet gezond waren. Sinds een paar maanden geleden heb ik voor mijzelf eindelijk de ideale balans gevonden tussen het eten van gezond voedsel en minder gezond voedsel. Ik denk dat het per persoon verschillend is wat voor iemand een ideale gebalanceerde levensstijl is en er niet één manier bestaat voor iedereen. Op mijn website geef ik daarom recepten voor de cheat days en healthy days, zodat je je eigen balans kan creëren.

Enjoy!

Heb je één van mijn recepten gemaakt? Laat mij dan in de comments, via Instagram of via Facebook weten wat je ervan vond.