Pittige gordita’s met kip en koriandersaus

Wraps zijn altijd een makkelijke te maken maaltijd. Deze pittige gordita’s met kip en koriandersaus zijn een lekkere frisse variatie daarop. Heerlijk voor de wat warmere dagen wanneer je geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

De wraps kan je zo gezond en ongezond maken als je zelf wilt. Ik heb dit recept laten vallen onder de cheat days omdat ik het lekker vind om veel van de koriandersaus, die vooral bestaat uit mayonaise, te gebruiken. Als je hem wat gezonder wilt maken kan je er ook voor kiezen de mayonaise te vervangen door bijvoorbeeld Griekse yoghurt.

Ga je deze pittige gordita’s ook maken? Laat mij dan in de comments, via Instagram of via Facebook weten wat je ervan vond en deel je creaties met #crumbsofharmony.

Pittige gordita’s met kip en koriandersaus

Personen : 2
Bereiding: 20 minuten

Ingrediënten

  • +- 370 gram kipdijfilet in reepjes
  • 30 gram fajita seasoning mix
  • 30 gram koriander
  • Sap van een halve limoen
  • 3-4 eetlepels knoflook mayonaise
  • 6 gordita’s
  • 1 avocado in plakjes

Bereiding

  1. Verwarm een pan met olie. Doe wat peper en zout over de kipdijfilet en bak de reepjes gaar. Voeg op het laatst de fajita mix toe.
  2. Snijd 1/3 van de koriander fijn en meng dit met de mayonaise en limoensap tot een koriandersaus.
  3. Maak de gordita’s volgens de verpakking warm. Vul ieder met wat kip, avocado en de koriandersaus. Garneer met de overige koriander.

Geniet!

No Comments

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.