Review: backWERK Enschede

Gisteren was ik voor het eerst bij de nieuwe backWERK vestiging in Enschede. Hier kan je verse smoothies, broodjes en verschillende zoetigheden krijgen.

Het heeft een zelfservice waardoor het veel weg heeft van La Place restaurants. Je krijgt binnen ook een beetje de gezellige Starbucks vibes omdat ze gebruik hebben gemaakt van donker hout en staal in het interieur. Ze geven je naast de optie om je lunch binnen op te eten ook de mogelijkheid je broodje en smoothie makkelijk mee te nemen onderweg. Ze bieden het namelijk aan in wegwerpbekers en zakjes.

De vestiging in Enschede zit op een plek waar je het niet zou verwachten, namelijk in de Klanderij, naast winkels zoals de H&M en Sascha. Het pand valt daarom erg op als je er langs loopt.

Toen ik er gisteren kwam had ik van te voren al bedacht dat ik sowieso een smoothie ging nemen. Toen ik binnenkwam kon je achter de toonbank de smoothies al vers zien worden gemaakt. Hier word ik altijd heel erg blij van omdat je dan zeker weet dat je niet een sapje krijgt die al dagen in een koelkast heeft gestaan. Uiteindelijk ging ik voor een smoothie met daarin o.a. sinaasappelsap en munt. Ik ben namelijk een echte fan van munt in sapjes, dat maakt het altijd lekker verfrissend.

Als je verder het pand binnenloopt worden verschillende broodjes en zoetigheden aangeboden in vitrines. Je kan kiezen uit onder andere bagels, verschillende granen broodjes, pretzels, pizzabroodjes en donuts. Omdat ik een aantal verschillende dingen wilde proeven ben ik gegaan voor een Carpaccio bagel en een Oreo donut. Het smaakte allemaal vers en erg lekker. Wat ook fijn was, is dat het totaal niet duur is. In totaal was ik voor een smoothie, bagel en donut ongeveer €8 kwijt.    

Kortom, backWERK is een gezellige plek in het centrum van Enschede waar je kan genieten van een snelle en goedkope lunch met verse smoothies en broodjes. Ik ga hier zeker vaker langskomen om een sapje mee te pakken tijdens het winkelen.

Review: backWERK Enschede

  • Eten 7.0
  • Omgeving 7.5
  • Prijs-kwaliteit 7.5

User Rating

4 (1 Votes)

Summary

7.3Score

Een gezellige plek in het centrum van Enschede waar je kan genieten van een snelle en goedkope lunch met verse smoothies en broodjes.

No Comments

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.